PP Našice zabilježila dva pokušaja iznude

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska priopćila je da je dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Našice utvrđena osnovana sumnja da je 29-godišnjak počinio kazneno djelo iznude u pokušaju. Naime, 29-godišnjak je u subotu na mobitel nazvao 34-godišnjaka i od njega tražio da mu vrati veći novčani iznos za nepostojeći dug.
Kada mu je 34-godišnjak odbio dati novac 29-godišnjak mu je ozbiljno zaprijetio.

NAPAO GA NEPOZNATI MUŠKARAC
U subotu, u poslijepodnevnim satima, 58-godišnjak je osobnim automobilom povezao nepoznatu osobu. Prilikom vožnje nepoznata osoba ga je više puta udarala šakama, prijetila mu i zatražila da mu vrati nepostojeći dug. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Našice utvrđena je osnovana sumnja da je 30-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine počinio kazneno djelo iznude u pokušaju.

IZGORIO RADNI STROJ
Jučer, u blizini mjesta Kneževi Vinogradi, prilikom siliranja kukuruza na poljoprivrednoj površini zapalio se kombajn koji je izgorio. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kneževi Vinogradi.
Obavljenim očevidom policijskih službenika Policijske postaje Beli Manastir, u suradnji s inspektorom zaštite od požara,  utvrđeno je da je do požara došlo zbog neispravnosti električne instalacije na kombajnu. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta oko 500.000,00 kuna.

U BLIZINI TENJE PRONAŠAO RUČNU BOMBU
Jučer, u polju kod Tenje, prilikom poljoprivrednih radova 36-godišnjak je pronašao ručnu bombu. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu izašao je na mjesto pronalaska i na siguran način izuzeo ručnu bombu M 75.  Policija podsjeća građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje. Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit