Preminuo Dean Vidović

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageU popodnevnim satima, na Intenzivnom odjelu Kliničkog bolničkog centra Rebro u Zagrebu, nakon kratke i teške bolesti, preminuo je naš sugrađanin Dean Vidović. Iako je imao tek 18 godina, bolovao je od malignog limfoma, jednog od rjeđih oblika, kompleksnog i složenog za liječenje, vrlo male pojavnosti u toj dobi.

Iako su mnogi željeli pomoći, Osnovna glazbena škola, Srednja škola te naši brojni sugrađani na nedavno održanom humanitarnom koncertu i iako je Dean pokazivao nadu i volju za životom, teške komplikacije i bolest ipak su bile jače od njega. Vrijeme i mjesto pokopa još nismo saznali, no Poglavarstvo Grada Našica izrazilo je spremnost pomoći obitelji ukoliko se odluče za pokop u Našicama. Obitelji Deana Vidovića izražavamo iskrenu sućut.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit