Predstavnici OŽB Našice na kongresu „Zdravlje i zdravstvena zaštita 2015 – 2030 Futur Z“

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Dino Vida v.d. ravnatelja OŽB Našice i Hrvoje Šimić, zamjenik ravnatelja te član Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku Hrvatskog sabora sudjelovali su na kongresu „Zdravlje i zdravstvena zaštita 2015 – 2030 Futur Z“ koji je održan u Opatiji 06. i 07. svibnja 2022. Kongres je održan u organizaciji Hrvatskog društva za poslovnu etiku i zdravstvenu ekonomiku Hrvatskog liječničkog zbora. Misao vodilja projekta i platforme Futur Z je organizirati jedinstveni događaj u Republici Hrvatskoj i regiji koji okuplja sve neposredne dionike zdravstvenog sustava – liječnike, medicinske stručnjake, zdravstvene djelatnike, medicinske sestre i predstavnike privatnog i javnog zdravstvenog sustava.

Cilj kongresa je omogućiti interakciju i direktni kontakt sa predstavnicima zdravstvene administracije, državnih institucija, sektora zdravstvenog osiguranja, farmaceutskom industrijom, predstavnicima strukovnih komora, stručnih udruga vezanih uz zdravstvenu djelatnost, IT sektorom, udrugama pacijenata, ali i medijima koji su zastupljeni u velikom broju i izuzetno bitni zbog senzibilizacije javnosti.

Kongres FUTUR Z održava se tradicionalno pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva, Hrvatske liječničke komore, Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, Hrvatske udruge poslodavaca, Koordinacije hrvatske obiteljske medicine , Hrvatske udruge bolničkih liječnika, većine udruga primarne zdravstvene zaštite, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Inovativne farmaceutske inicijative, Hrvatske komore medicinskih sestara, Hrvatske ljekarničke komore te niza važnih udruga i kompanija.

 

izvor: OŽB Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit