“Našičke novine” – povijesni trenutak za Grad

Facebook
Twitter
Pinterest

U uredu gradonačelnika danas su predstavljene “Našičke novine”. Tim je povodom gradonačelnik Krešimir Kašuba istaknuo kako je danas povijesni trenutak za Grad Našice, a to je izdavanje “Našičkih novina”. Podsjetio je da je u proteklih 10-ak godina bilo nekoliko pokušaja realizacije novina.

-Sada smo pokrenuli prvi broj  i vjerujem da će zadovoljiti sve dobne kategorije. Svjesni smo da su elektronički mediji preuzeli puno toga i što se tiče slušatelja i gledatelja te da su velik izvor informacija, što je privilegija današnjeg vremena. Ipak, novine nikako ne treba zanemariti jer su one pisani trag koji ostaje. Izdavat će se svaka tri mjeseca. Naklada je 5.500 primjeraka što će zadovoljiti svaki dom na cijelom našem području. Kvalitetno će prikazati sve ono što naše sugrađanke i sugrađane zanima. U novinama su bitne rubrike o gospodarstvu, sportu, kulturi, udrugama, školama, bolnici i Domu zdravlja – sve važne stvari koji Grad čine Gradom – rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Urednica “Našičkih novina” Ivona Ćosić rekla je kako joj je bila čast raditi prve “Našičke novine”.

-Rekli bismo da je ovo povijesni trenutak za naš grad. Novine obuhvaćaju razne teme koje se tiču  gospodarstvenika, industrijske zone te novih velikih povijesnih projekata na našem području. Cilj nam je bio prikazati cjelokupan život našeg grada, zatim većinu udruga koje su imale aktivnosti u prethodnom razdoblju, a tu su i rubrike sport i kultura. Cilj nam je svaki sljedeći broj nadograđivati da bude bolji od prethodnog – rekla je Ivona Ćosić i pozvala građane da svoje prijedloge, komentare i aktivnosti svojih udruga šalju na mail nasicke.novine@nasice.hr kako bi sljedeći broj bio još bolji.

tekst i foto: N.Pavlus

 

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit