Predstavljen program proslave Dana Grada Našica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je predstavljen program proslave Dana Grada Našica koji počinje s današnjim danom. Danas će, naime, biti održana završna svečanost „Djeca Zvončića svome Gradu“, u organizaciji Dječjeg vrtića Zvončić Našice. Počet će u 18 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana, kod sjenice.

Predstavljajući ovogodišnji program proslave Dana Grada Našica, gradonačelnik Krešimir Kašuba istaknuo je kako ove godine naš grad proslavlja 793. rođendan. Središnja događanja bit će vikend uoči i na sam Dan Grada i njegovog zaštitnika sv. Antuna Padovanskog. Na samo Antunovo tradicionalno će biti sveta misa, polaganje vijenaca i svečana sjednica Gradskog vijeća.

-Svake godine radi se nešto novo te kontinuirano podiže kvaliteta programa koji obilježavaju kulturna, sportska i zabavna događanja. Namijenjena su svim generacijama – od najmlađih pa do najstarijih sugrađana. Program su kreirali udruge, klubovi i institucije, a predstavlja sažetak želja naših sugrađanki i sugrađana. Poruka programa je zajedništvo i svakodnevna okupljanja na događanjima, a ukupno će biti 50-ak događanja u vremenu od danas do 3. srpnja kada završava ovogodišnji program proslave Dana Grada Našica – rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Predsjednica Povjerenstva za turizam i manifestacije Grada Našica Ines Resler, predstavljajući program, podsjetila je da je temeljem Javnog poziva stiglo mnoštvo prijava udruga koje su i dosad sudjelovale u programu proslave Dana Grada, ali i novih prijava. Od novih događanja izdvojila je reviju pasa na kojoj će djeca predstaviti svoje kućne ljubimce, zatim dječju predstavu na otvorenom te izniman sportski događaj “Lapovac Bacyard Ultra” koji će privući ljude na nacionalnoj razini. Pri odabiru glazbenih i kulturnih događanja – istaknula je – vodilo se računa o svim generacijama.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit