predstavljamo: The Wombats

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
The Wombats je tročlani bend iz Liverpoola, Engleske. Pjevač, gitarist i klavijaturist je Matthew Murphy, bubnjar i prateći vokal Dan Haggis, te basist i povremeni vokal Tord Overland-Knudsen. 'Let's Dance To Joy Division' je singl s kojim su u kolovozu 2007. debitirali u Britaniji. Spomenuti singl nalazi se na albumu nazvanom 'The Wombats Proudly Present: A Guide To Love, Loss & Desperation' koji je izašao na tržište 05. studenog ove godine.

'Let's Dance To Joy Division' odnosi se na bend 'Joy Division' i njihovu najpopularniju pjesmu 'Love Will Tear Us Apart' što se spominje i u samoj pjesmi. 'Joy Division' bio je popularan i utjecajan bend čiji je pjevač počinio samoubojstvo. Pjesma Wombatsa u pjesmi 'Let's Dance To Joy Division' govori o tome kako kad sve ide najgorim putem trebamo biti sretni bez obzira na sve i pokazati to plešući na depresivnu pjesmu slaveći ironiju.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit