predstavljamo: Reverend and the Makers

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
'Reverend and the Makers' je indie electro grupa iz Sheffielda koju predvodi Jon McClure. Jonov prvi bend bio je 'Judan Suki' koji je bio ništa drugo nego zabava i eksperiment. To dokazuje broj od oko 20-ak članova koji su prošli kroz bend. McClureov drugi projekt bio je '1984' koji je dobio ime po romanu Georgea Orwella. Ni ovaj bend nije dugo trajao: 2004-2005. John je odlučio kako ne želi biti dio još jednog gitarističkog benda i rekao kako je vrijeme za ozbiljan projekt.

 

Krajem 2005. McClure ponovno okuplja glazbenike i osniva 'Reverend and the Makers'. Originalnu postavu Makersa uz Jona McClurea čine: tekstopisac i basist Ed Conses, gitarist Dave Sanderson, klavijaturist Joe Moskow, bubnjar Richy Westley i pjevačica Laura Manuel, te povremeno trombonist Simon Stafford. Sanderson je otišao iz benda 2006. kada su završili prvu samostalnu turneju, te ga je zamijenio Tom Jarvis. Iste godine bend je snimio demo album nazvan '10 Songs'. U travnju 2006. 'Reverend and the Makers' bili su prateći bend Arctic Monkeysima na njihovoj rasprodanoj UK turneji, kada su se predstavili široj publici. Potom su ostvarili svoju prvu samostalnu turneju. Prvi službeno objavljeni singl 'Heavyweight Champion Of The World' izašao je krajem svibnja ove godine. Zatim je početkom kolovoza uslijedio hit 'He Said He Loved Me'. S obzirom na, u posljednje vrijeme, pretrpanu glazbenu scenu s novim izdanjima, Revernd and the Makers čekali su pravi trenutak za objavljivanje svog debi uratka. 'The Sate Of Things' izašao je 17. listopada 2007. S albuma je skinut trenutno aktualni singl 'Open Your Window'.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit