Predizborna pravila Radija Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U skladu s uređivačkom i programskom politikom, Radio Našice će svim kandidatima koji su istaknuli svoje kandidature za predsjedničke izbore koji će biti održani 22. prosinca 2019. godine, omogućiti iznošenje i obrazlaganje izbornih programa te izbornu promidžbu pod jednakim uvjetima i to u informativnom programu (besplatno) i u marketinškom dijelu programa (uz plaćanje).
U skladu s uređivačkom i programskom politikom Radio Našice će jednakomjerno pratiti političke skupove i druge aktivnosti kandidata u predizbornoj kampanji u svojim informativnim emisijama Vijesti, Dnevnik i Tjednik. U navedenim emisijama najavljivat će (dvije najave uoči skupa) i izvještavati o najznačajnijim aktivnostima kandidata koje će biti održane na području grada Našica, vodeći računa o ravnopravnoj zastupljenosti svih kandidata.
Kandidati su dužni na vrijeme, a najmanje 24 sata ranije, redakciji Radija Našice na mail: redakcija@radionasice.hr dostaviti pismeni poziv, odnosno obavijest o održavanju skupa. Informacije s predizbornih skupova bit će odijeljene od ostalih vijesti prepoznatljivim znakom – Predsjednički izbori 2019., a emitirat će se u informativnim emisijama kronološkim redom.
Osim kroz informativni program, Radio Našice će aktivnosti kandidata za, vezane uz izbornu promidžbu, pratiti i u marketinškom dijelu programa prema važećem cjeniku uz plaćanje unaprijed. Vrijeme emitiranja emisija bit će unaprijed dogovoreno, sukladno programskoj shemi i trajanju emisija.
Priopćenja stranaka i kandidata Radio Našice emitira isključivo u dodatku Dnevniku koji je na programu u 16 sati. Cijena priopćenja je 150,00 kuna plus PDV po stranici teksta. Za marketinški dio oglašavanja zainteresirani nas mogu kontaktirati na broj telefona 031/615 123, mobitel 091/ 1615 123 ili putem maila: marketing@radionasice.hr .

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit