Predizborna pravila Radija Našice

U skladu s uređivačkom i programskom politikom, Radio Našice će svim kandidatima koji su istaknuli svoje kandidature za predsjedničke izbore koji će biti održani 22. prosinca 2019. godine, omogućiti iznošenje i obrazlaganje izbornih programa te izbornu promidžbu pod jednakim uvjetima i to u informativnom programu (besplatno) i u marketinškom dijelu programa (uz plaćanje).
U skladu s uređivačkom i programskom politikom Radio Našice će jednakomjerno pratiti političke skupove i druge aktivnosti kandidata u predizbornoj kampanji u svojim informativnim emisijama Vijesti, Dnevnik i Tjednik. U navedenim emisijama najavljivat će (dvije najave uoči skupa) i izvještavati o najznačajnijim aktivnostima kandidata koje će biti održane na području grada Našica, vodeći računa o ravnopravnoj zastupljenosti svih kandidata.
Kandidati su dužni na vrijeme, a najmanje 24 sata ranije, redakciji Radija Našice na mail: redakcija@radionasice.hr dostaviti pismeni poziv, odnosno obavijest o održavanju skupa. Informacije s predizbornih skupova bit će odijeljene od ostalih vijesti prepoznatljivim znakom – Predsjednički izbori 2019., a emitirat će se u informativnim emisijama kronološkim redom.
Osim kroz informativni program, Radio Našice će aktivnosti kandidata za, vezane uz izbornu promidžbu, pratiti i u marketinškom dijelu programa prema važećem cjeniku uz plaćanje unaprijed. Vrijeme emitiranja emisija bit će unaprijed dogovoreno, sukladno programskoj shemi i trajanju emisija.
Priopćenja stranaka i kandidata Radio Našice emitira isključivo u dodatku Dnevniku koji je na programu u 16 sati. Cijena priopćenja je 150,00 kuna plus PDV po stranici teksta. Za marketinški dio oglašavanja zainteresirani nas mogu kontaktirati na broj telefona 031/615 123, mobitel 091/ 1615 123 ili putem maila: marketing@radionasice.hr .

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

01.01.2020.

08.01.2020.

15.01.2020.

22.01.2020.

29.01.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit