11 kandidata za predsjednika RH

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Državno izborno povjerenstvo (DIP) danas je potvrdilo da pravo natjecanja na predsjedničkim izborima 22. prosinca ima jedanaest kandidata. Povjerenstvo je to objavilo, nakon što je provjerilo pravovaljanost svih 12 zaprimljenih kandidatura te utvrdilo da jedna od njih, kandidatura nezavisnog Slobodana Midžića, nije potpuna.
DIP je utvrdio listu predsjedničkih kandidata. Po objavi liste na mrežnim stranicama DIP-a službeno kreće izborna promidžba koja će trajati do ponoći 20. prosinca. Svoje programe od objave liste do izborne štunje službeno mogu predstavljati Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović, Miroslav Škoro, Mislav Kolakušić, Dejan Kovač, Anto Đapić Dario Juričan, Katarina Peović, Ivan Pernar, Dalija Orešković i Nedjeljko Babić.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit