Pred nama je bogat sportski vikend

U Našicama će danas s početkom u 17 sati biti odigrana prvenstvena utakmica slavonske odbojkaške lige za poredak od 1. do 6. mjesta. Druga ekipa ŽOK-a Našice ugostit će drugu ekipu ŽOK Ferivi Višnjevac.

Drugi odbojkaški turnir grupe A za kadetkinje bit će odigran sutra u Našicama. Igrat će se na dva terena. Sudjeluju kadetkinje ženskih odbojkaških klubova Osijek, Vinkovci, Slavonski Broda i Našica.

Danas će s početkom u 17 sati u Jelisavcu biti održana izvještajno – izborna Skupština NK Vihor, a redovitu godišnju izvještajnu Skupštinu održat će i NK Zoljan u klupskim prostorijama s početkom u 18 sati.

Novogradiška udruga Rukometnih veterana pod pokroviteljstvom grada Nova Gradiška i Turističke zajednice Grada organizira 9. memorijalni turnir rukometnih veterana “In memoriam Ivo Petranović” na kojemu će sudjelovati i veteranska ekipa RK Nexe. I ove godine na turniru sudjeluju ekipe iz Makedonije, Slovenije, Srbije, BiH te Hrvatske.

Pripremnu utakmicu danas će u Đakovu u 18 sati odigrati rukometni klubovi Đakovo i Nexe 2.
Danas će u Osijeku biti odigrani i prvenstveni susreti 8. kruga 1. hrvatske rukometne lige dječaka B – istok. U 10 sati igraju Nexe i Županja a u 12 sati Spačva i Nexe.

Sutra će u Našicama biti odigrani prvenstveni susreti 10. kruga 1. hrvatske rukometne lige dječaka A – istok. Raspored je: Borovo i Nexe u 10 sati, Nexe i Spačva u 11 te Nexe i Osijek u 13 sati.

Kuglači Đurđenovca danas u 17 sati gostuju kod kuglača Lepoglave u okviru 14. kola 1. B hrvatske kuglačke lige – sjever.

Na osječkoj kuglani Pampas odigran je susret 10. kola 3. hrvatske kuglačke lige. Domaći kuglači osječkog Tramvaja nadvisili su ekipu Našica 6:2. Najbolji učinak kod Našičana imao je Franjo Fedor oborivši 527 čunjeva.

Sutra u 9 sati u svojim prostorijama Izvještajnu skupštinu održat će članovi ŠUD-a Šaran.

tekst: Danko Justić, Krunoslav Jakobek

foto: Danko Justić (arhiva)

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

05.02.2020.

12.02.2020.

19.02.2020.

26.02.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit