Pred nama je bogat sportski vikend

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Našicama će danas s početkom u 17 sati biti odigrana prvenstvena utakmica slavonske odbojkaške lige za poredak od 1. do 6. mjesta. Druga ekipa ŽOK-a Našice ugostit će drugu ekipu ŽOK Ferivi Višnjevac.

Drugi odbojkaški turnir grupe A za kadetkinje bit će odigran sutra u Našicama. Igrat će se na dva terena. Sudjeluju kadetkinje ženskih odbojkaških klubova Osijek, Vinkovci, Slavonski Broda i Našica.

Danas će s početkom u 17 sati u Jelisavcu biti održana izvještajno – izborna Skupština NK Vihor, a redovitu godišnju izvještajnu Skupštinu održat će i NK Zoljan u klupskim prostorijama s početkom u 18 sati.

Novogradiška udruga Rukometnih veterana pod pokroviteljstvom grada Nova Gradiška i Turističke zajednice Grada organizira 9. memorijalni turnir rukometnih veterana “In memoriam Ivo Petranović” na kojemu će sudjelovati i veteranska ekipa RK Nexe. I ove godine na turniru sudjeluju ekipe iz Makedonije, Slovenije, Srbije, BiH te Hrvatske.

Pripremnu utakmicu danas će u Đakovu u 18 sati odigrati rukometni klubovi Đakovo i Nexe 2.
Danas će u Osijeku biti odigrani i prvenstveni susreti 8. kruga 1. hrvatske rukometne lige dječaka B – istok. U 10 sati igraju Nexe i Županja a u 12 sati Spačva i Nexe.

Sutra će u Našicama biti odigrani prvenstveni susreti 10. kruga 1. hrvatske rukometne lige dječaka A – istok. Raspored je: Borovo i Nexe u 10 sati, Nexe i Spačva u 11 te Nexe i Osijek u 13 sati.

Kuglači Đurđenovca danas u 17 sati gostuju kod kuglača Lepoglave u okviru 14. kola 1. B hrvatske kuglačke lige – sjever.

Na osječkoj kuglani Pampas odigran je susret 10. kola 3. hrvatske kuglačke lige. Domaći kuglači osječkog Tramvaja nadvisili su ekipu Našica 6:2. Najbolji učinak kod Našičana imao je Franjo Fedor oborivši 527 čunjeva.

Sutra u 9 sati u svojim prostorijama Izvještajnu skupštinu održat će članovi ŠUD-a Šaran.

tekst: Danko Justić, Krunoslav Jakobek

foto: Danko Justić (arhiva)

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit