Održana skupština Biciklističkog kluba Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U restoranu Brick’s u Našicama  izvještajno – izbornu  sjednicu Skupštine održali su članovi Biciklističkog kluba Našice. Na početku sjednice nazočne članove i goste pozdravio je predsjednik kluba Ivan Adžić koji je ujedno i podnio izviješće o radu u prošloj godini. Izviješće je usvojeno jednoglasno kao i izviješća o financijskom poslovanju kluba u prošloj godini te izviješće Nadzornog odbora. Na sjednici je razriješena dosadašnja Uprava kluba te je izabrano novo vodstvo. Za novog – starog predsjednika Izabran je Ivan Adžić koji će ovu dužnost obnašati sljedeće dvije godine. Skupštini su bili nazočni član Izvršnog odbora Sportske zajednice Grada Našica Vanja Prošić i tajnik Udruge rekreativnog trčanja NEXE Team Mario Pavičić koji su, čestitajući novom-starom predsjedniku na izboru, čestitali i svim članovima na brojnim uspješnim aktivnostima i natjecanjima koja su provedena u prošloj godini te im poželjeli puno uspjeha u predstojećem razdoblju.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit