Pred nama bogat sportski vikend

Rukometaši NEXE-a danas će u Ukrajini u Zaporozhyu odigrati prvenstvenu utakmicu 5. kola SEHA Gazprom lige. S početkom u 18,15 sati NEXE će igrati protiv domaćeg Motora – susret možete pratiti u izravnom TV prijenosu na kanalu Arena Sport 1.
Danas će u Našicama biti odigrane prvenstvene utakmice u okviru Prve hrvatske rukometne lige Dječaci A istok. S početkom u 11 sati igrat će NEXE i Viro Virovitica, u 13 sati sastaju se NEXE i Slatina, a u 14 sati NEXE i Osijek.
Druga ekipa RK NEXE sutra će u Valpovu odigrati prvenstvenu utakmicu 1. kola Druge hrvatske rukometne lige istok protiv domaće Valpovke.
U Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi istok, ovog će vikenda biti odigrane prvenstvene utakmice 8. kola. Nogometaši Vihora na svom će terenu s početkom u 15,30 sati ugostiti ekipu Đakovo Croatie. Ekipa NAŠk-a sutra u isto vrijeme gostuju u Županji kod ekipe Graničara.
Prvenstvene utakmice 8. kola bit će odigrane i u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi. Nogometaši Đurđenovca danas će na svom terenu ugostiti ekipu Baranje Belje. Ekipa FEŠK-a igrat će u isto vrijeme sutra na svom terenu u Feričancima protiv Hajduka iz Popovca. Utakmica će imati humanitarni karakter, s obzirom da će prihod od prodanih ulaznica biti doniran za potrebe liječenja četverogodišnjeg dječaka iz Bokšića oboljelog od teškog oblika leukemije. Ulaznice po cijeni 20 kn prodavat će se i danas za vrijeme utakmica mladeži od 9,30 do 13 sati.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi – skupina Našice na rasporedu su prvenstvene utakmice 7. kola. S početkom u 16 sati sutra će igrati:
Iskrica (Šaptinovci) – Omladinac (Niza)
Zagorac 1952 (Beljevina)– Vihor 2 (Jelisavac),
Lila – Zoljan,
Motičina – Željezničar (Markovac),
Mladost (Stipanovci) – Sloga (Podgorač),
Omladinac (Vukojevci) – Seljak (Koška)
Croatia (Velimirovac) – Slavonija (Klokočevci)

Danas će s početkom u 16 sati biti odigrana prvenstvena utakmica 6. kola. Sastaju se Šipovac i Martin. Ostale utakmice ovog kola bit će odigrane sutra u isto vrijeme. Sastaju se:
Brezik – Lug (Bokšić Lug)
Poganovci – Lađanska
Mladost (Breznica) – Vuka (Razbojište)

Sutra u 20,45 sati u Vinkovcima će prvenstvenu utakmicu 1. kola Druge hrvatske malonogometne lige – istok odigrati malonogometaši domaće Aurelie i Našica.

tekst i foto: Danko Justić

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest