Pred nama bogat sportski vikend

Rukometaši NEXE-a danas će u Ukrajini u Zaporozhyu odigrati prvenstvenu utakmicu 5. kola SEHA Gazprom lige. S početkom u 18,15 sati NEXE će igrati protiv domaćeg Motora – susret možete pratiti u izravnom TV prijenosu na kanalu Arena Sport 1.
Danas će u Našicama biti odigrane prvenstvene utakmice u okviru Prve hrvatske rukometne lige Dječaci A istok. S početkom u 11 sati igrat će NEXE i Viro Virovitica, u 13 sati sastaju se NEXE i Slatina, a u 14 sati NEXE i Osijek.
Druga ekipa RK NEXE sutra će u Valpovu odigrati prvenstvenu utakmicu 1. kola Druge hrvatske rukometne lige istok protiv domaće Valpovke.
U Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi istok, ovog će vikenda biti odigrane prvenstvene utakmice 8. kola. Nogometaši Vihora na svom će terenu s početkom u 15,30 sati ugostiti ekipu Đakovo Croatie. Ekipa NAŠk-a sutra u isto vrijeme gostuju u Županji kod ekipe Graničara.
Prvenstvene utakmice 8. kola bit će odigrane i u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi. Nogometaši Đurđenovca danas će na svom terenu ugostiti ekipu Baranje Belje. Ekipa FEŠK-a igrat će u isto vrijeme sutra na svom terenu u Feričancima protiv Hajduka iz Popovca. Utakmica će imati humanitarni karakter, s obzirom da će prihod od prodanih ulaznica biti doniran za potrebe liječenja četverogodišnjeg dječaka iz Bokšića oboljelog od teškog oblika leukemije. Ulaznice po cijeni 20 kn prodavat će se i danas za vrijeme utakmica mladeži od 9,30 do 13 sati.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi – skupina Našice na rasporedu su prvenstvene utakmice 7. kola. S početkom u 16 sati sutra će igrati:
Iskrica (Šaptinovci) – Omladinac (Niza)
Zagorac 1952 (Beljevina)– Vihor 2 (Jelisavac),
Lila – Zoljan,
Motičina – Željezničar (Markovac),
Mladost (Stipanovci) – Sloga (Podgorač),
Omladinac (Vukojevci) – Seljak (Koška)
Croatia (Velimirovac) – Slavonija (Klokočevci)

Danas će s početkom u 16 sati biti odigrana prvenstvena utakmica 6. kola. Sastaju se Šipovac i Martin. Ostale utakmice ovog kola bit će odigrane sutra u isto vrijeme. Sastaju se:
Brezik – Lug (Bokšić Lug)
Poganovci – Lađanska
Mladost (Breznica) – Vuka (Razbojište)

Sutra u 20,45 sati u Vinkovcima će prvenstvenu utakmicu 1. kola Druge hrvatske malonogometne lige – istok odigrati malonogometaši domaće Aurelie i Našica.

tekst i foto: Danko Justić

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

01.01.2020.

08.01.2020.

15.01.2020.

22.01.2020.

29.01.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit