Pozivaju se građani i pravne osobe da štete od nevremena prijave zaključno s 2. rujna

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih nepogoda na području Grada Našica uputilo je poziv vezan uz Rješenja o proglašenju prirodne nepogode na području Grada koja je prozročila štete kod pravnih i fizičkih osoba na građevinama, opremi, višegodišnjim nasadima, poljoprivrednoj proizvodnji – prirodu i ostalim dobrima. Poziva pravne i fizičke osobe s područja Grada Našica koje su pretpjele štete nastale uslijed prirodne nepogode da u Gradskoj upravi Grada Našica do zaključno 2. rujna, u vremenu od 8 do 15 sati, prijave nastale štete na svojoj imovini. Prijave se izvršavaju na propisanim obrascima u Upravnom odjelu za gospodarstvo i komunalni sustav, a obrasci se mogu podići osobno u zgradi Gradske uprave Grada Našica ili na web stranici www.nasice.hr. Građani koji su nadležnim službama Grada Našica tijekom prethodnog razdoblja prijavili štete na svojoj imovini, ne moraju ih ponovo prijavljivati. O daljnjem postupanju bit će pravovremeno obaviješteni. Svi prijavitelji trebaju dostaviti točne i istinite podatke oštećene imovine. Dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona: 618-175 i 618-169.

izvor: Grad Našice, foto: arhiva

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit