Druga faza projekta “Zaželi i pomozi Feričancima”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nakon uspješno provedene prve faze projekta “Zaželi” na području Općine Feričanci, danas je u društvenom domu u Vučjaku Feričanačkom održana uvodna konferencija druge faze projekta “Zaželi i pomozi Feričancima”. Riječ je o programu zapošljavanja žena koji ovoga puta provodi udruga “Fer+plus” iz Feričanaca. Kako je u uvodnom govoru istaknuo predsjednik udruge “Fer+plus” i koordinator projekta Domagoj Marinić, ukupna vrijednost je 1.857.300,00 kn. 85% ukupnog iznosa sufinancirat će Europska unija sredstvima Europskog socijalnog fonda, a 15% sredstava osigurano je iz državnog proračuna. Na projektu će kroz 12 mjeseci, uz voditeljicu , kordinatora i administratoricu, biti zaposleno 20 žena koje će skrbiti o 120 krajnjih korisnika. Voditeljica projekta Valentina Knežević,  zaposlenice je ukratko upoznala s planom aktivnosti u predstojećem razdoblju, nakon čega su i potpisani ugovori. Sve nazočne na današnjoj uvodnoj konferenciji pozdravio je i načelnik Općine Feričanci Marko Knežević, koji je svim sudionicima na projektu zaželio puno uspjeha istaknuvši kako se radi o zasigurno jednom od  najkvalitetnijih projekata. 

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit