Potpisan ugovor o sufinanciranju umjetnog osjemenjivanja u stočarstvu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Općinski načelnik Goran Đanić i direktor Veterinarske stanice Našice Darko Damjanović sklopili su ugovor o sufinanciranju umjetnog osjemenjivanja u stočarstvu na obiteljskim gospodarstvima u ovoj godini na području Općine Podgorač. Veterinarska stanica Našice provodit će umjetno osjemenjivanje u stočarstvu na zahtjev vlasnika goveda, a Općina Podgorač sufinancirat će svako prvo umjetno osjemenjivanje krava i junica iznosom od 150,00 kuna s PDV-om po plotkinji goveda i umjetno osjemenjivanje krmača i nazimica iznosom od 50,00 kuna s PDV-om. Sufinancirani iznos se odnosi na cijenu rada umjetnog osjemenjivanja. Sve ostale troškove snosi vlasnik goveda. Općinski načelnik Goran Đanić sklopio je ugovor o sufinanciranju umjetnog osjemenjivanja u stočarstvu i s Veterinarskom stanicom Đakovo.

 

izvor: Općina Podgorač

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit