“Nexe Team” i udruge iz Domovinskog rata zajedno u organizaciji 1. Memorijalnog utramarataona 132. brigade

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je održan radni sastanak članova Našičke trkačke udruge “Nexe Team” s predstavnicima HVIDR-e Našice, Udruge vukovarskih veterana Našice i Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata. Predstavnici udruga Miroslav Ranogajac, Branimir Jokić i Snježana Marod dali su punu potporu „ Nexe Teamu” na inicijativi, organiziranju i održavanju 1. Memorijalnog ultramaratona 132. brigade Hrvatske vojske, a podršku su pružile i Udruga roditelja poginulih branitelja iz Domovinskog rata i Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Osječko-baranjske županije. Predstavnici “Nexe Teama” Tomislav Gall i Mario Pavičić istaknuli su da im je velika čast što su udruge iz Domovinskog rata dale potporu ovoj utrci te prihvatile da zajedno s Udrugom rekreativnog trčanja „ Nexe Team” sudjeluju u organizaciji kako bi se i na ovaj način obilježilo 30 godina ustroja 132. brigade Hrvatske vojske.

 

izvor: “Nexe Team”

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit