Potpisan sporazum u okviru projekt “Siguran lov”

Facebook
Twitter
Pinterest

Danas je u Zoljanu, u lovačkom domu LD „Jelen” Našice upriličeno potpisivanje Sporazuma o međusobnoj suradnji između Policijske uprave Osječko-baranjske i Grada Našica, te Općina Feričanci, Donja Motičina, Đurđenovac, Podgorač i Koška. Sporazum su s načelnikom Policijske uprave osječko – baranjske Ladislavom Beceom, potpisali gradonačelnik Našica Krešmir Kašuba te načelnici općina Đurđenovac, Hrvoje Topalović, Feričanci, Marko Knežević, Donja Motičina, Željko Kovačević, Podgorač, Goran Đanić te u ime Općine Koška, Zdravko Kuzminski.

Načelnik PU osječko – baranjske Ladislav Bece zahvalio je svima na odazivu te naglasio kako je ova aktivnost rezultat vrlo dobre suradnje jedinica lokalne samouprave s našičkog područja i Policijske uprave Osječko-baranjske. Voditeljica Službe prevencije Ravnateljstva policije MUP-a Sandra Veber  ukratko je predstavila projekt „Siguran lov“ napomenuvši kako je jedan od glavnih ciljeva podizanje razine sigurnosti prilikom rukovanja vatrenim oružjem i sveukupne sigurnosti u lovištima, povećanja sigurnosti i samozaštitnog ponašanja svih sudionika u lovu, senzibiliziranje lovaca o opasnostima koje prijete u lovištima zagađenim minsko-eksplozivnim sredstvima te sprječavanja protuzakonitog lova i ostalih protupravnih ponašanja iz domene lovstva. Prema riječima Maria Salopeka, policijskog službenika prevencije Ravnateljstva policije, koji je nazočnima iznio i neke statističke podatke, projekt u potpunosti opravdava svoju provedbu i pokazuje odlične rezultate, a u  tu je svrhu tiskan i promidžbeni letak. Predstavnicima svih lovačkih društava koja djeluju na području Lovnog ureda Našice danas su uručeni i reflektirajući prsluci narančaste boje kojima je namjena bolja vidljivost i sigurnost lovaca u lovu. Čestitajući svim dionicima ovog hvale vrijednog projekta, voditelj Lovnog ureda Našice i zamjenik predsjednika Lovačkog saveza Osječko – baranjske županije Dragan Zlosa, u ime svih lovačkih društava zahvalio se na odličnoj suradnji i promo materijalima.

Tekst i foto: Danko Justić

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit