Glazbeni tjedan glazbenih škola Slavonije i Baranje

Facebook
Twitter
Pinterest

U Arheološkom muzeju Osijek 11. svibnja 2022. godine održan je koncert učenika 12 osnovnih glazbenih škola s područja Slavonije i Baranje. Riječ je o jednom od događanja kojima Glazbena škola Franje Kuhača Osijek ove (2021./2022.) školske godine obilježava 100. obljetnicu svog postojanja, kao i 190. obljetnicu glazbenog školstva u Osijeku. Navedeno događanje održava se u sklopu 65. Glazbenog tjedna, od 9. do 13. svibnja, na komu osječka Glazbena škola kroz koncerte svojih i učenike glazbenih škola ove regije pokazuje svu ljepotu njihovog glazbenog umijeća. Nazočne na koncertu pozdravio je zamjenik župana Josip Miletić. Učenicima je poželio uspješan nastup, a ostalima užitak u glazbenom događaju. Ravnateljica Glazbene škole Franje Kuhača Osijek Sunčana Bašić istaknula je kako su učenici i na ovom koncertu pokazali svoje glazbeno umijeće i napredak.

Na 65. jubilarnom Glazbenom tjednu Glazbene škole Franje Kuhača u Osijeku nastupile su i dvije učenice Osnovne glazbene škole Kontesa Dora – Tena Balajić, 4. r. odjela gitare (mentor: Mario Huj, mag.mus.) i Lea Resler 6.r. odjela tambure (mentor: Luka Pavleković, mag.mus.), uz klavirsku pratnju prof. Barbare Bumba.

Izvor: OBŽ i OGŠ Kontesa Dora Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit