Potjera kroz Martin i Našice završena u Markovcu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer, 30. studenog, oko 17,45 sati, u Koprivnici, 48-godišnji hrvatski državljanin ukrao je osobni automobil. U večernjim satima, na benzinskoj postaji u Orahovici natočio je gorivo u automobil te se udaljio bez da je prethodno platio račun.

Auto-ophodnja policijske postaje Našice u redovnoj kontroli prometa uočila je ukradeni automobil u Donjoj Motičini. Policijski službenici su pokušali zaustaviti automobil ali se vozač nastavio kretati bez zaustavljanja. Vozač ukradenoga automobila nastavio je bijeg kroz mjesto Martin i Grad Našice u smjeru Markovca Našičkog u čemu su ga sprječavali policijski službenici uz svjetlosne bljeskalice i zvučne znakove policijskog automobila. Prilikom bijega vozač ukradenog automobila počinio je više teških prometnih prekršaja od prekoračenja brzine, ne poštivanje prednosti prolaska na raskrižjima te prolaska kroz crvena svjetla na semaforima. Nakon krače potjere policajci su na benzinskoj postaji u Markovcu Našičkom prisilili vozača ukradenog automobila na zaustavljanje gdje su ga uhitili. Radi savladavanja otpora i sprječavanja bijega policijsku službenici su nad 48-godišnjim počiniteljem uporabili sredstva prisile-tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje. Nad počiniteljem se provodi daljnje kriminalističko istraživanje.

izvor: PU OBZ

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – siječanj 21

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit