Pošteni građanin vratio pronađeni novac

Facebook
Twitter
Pinterest

UKRAO MOBITEL
U noći s 4. na 5. lipnja, u Osijeku, u ugostiteljskom objektu, nepoznati počinitelj je iskoristio prisutnost većeg broja ljudi i ukrao mobitel čime je 41-godišnji vlasnik oštećen za oko 7.000,00 kuna. Policija nastavlja intenzivno traganje za kradljivcem.

NA PARKIRALIŠTU UKRAO AUTOMOBIL
U vremenu od 6. do 7. lipnja, u Osijeku, na parkiralištu ispred stambene zgrade, nepoznati počinitelj je ukrao parkirani automobil čime je 25-godišnji vlasnik oštećen za oko 15.000,00 kuna. Policija nastavlja intenzivno traganje za kradljivcem.

POŠTENI GRAĐANIN VRATIO PRONAĐENI NOVAC
Jučer u prijepodnevnim satima u Osijeku na ulici, 51-godišnjak je pronašao 44.000,00 kuna i odnio ih u Policijsku postaju.
Istog dana 39-godišnjak je došao u Policijsku postaju prijaviti gubitak novca te je nakon provjere utvrđeno da je novac koji je pronašao pošteni građanin njegov. Novac mu je vraćen.

S 1,13 PROMILA SKRIVIO PROMETNU NESREĆU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća u kojima je u tri prometne nesreće tri osobe lakše ozlijeđene, a u šest je nastala materijalna šteta. Kod jednog vozača u prometnoj nesreći evidentirana je nedozvoljena prisutnost alkohola u organizmu. Jučer oko 21,30 sati na državnoj između Kuševca i Širokog Polja, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena. Vozač osobnog automobila, 45-godišnjak iz Zagreba, obilazio je moped i udario ga. Alkotestiranjem mu je evidentirana prisutnost od 1,13 promila alkohola u krvi.
Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 17.300 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda. Na području Osijeka dogodilo se tri prometne nesreće, u Belom Manastiru i Đakovu dvije, a u Našicama i Donjem Miholjcu po jedna prometna nesreća.

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit