Posjekli više od 60 stabala jasena

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je šest kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo krađe i kazneno djelo prijevare.

POSJEKLI VIŠE OD 60 STABALA JASENA
U razdobju od 1. siječnja do 3. veljače, u šumi, u blizini mjesta Sarvaš, nepoznati počinitelj posjekao je i ukrao više od 60 stabala jasena. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta oko 12.000 kuna.

OSTAO BEZ NOVCA I RONILAČKE OPREME
U razdoblju od 6. do 8. siječnja, 26-godišnjak je putem društvene mreže i aplikacije za komunikaciju, s nepoznatom osobom dogovorio kupnju ronilačke opreme. Na račune nepoznatih vlasnika, 26-godišnjak je obavio više novčanih uplata u iznosu većem od 10.000 kuna, dok mu prodavatelj ronilačku opremu nije nikada dostavio.

NESREĆA NA RADU
Jučer, oko 11:30 sati, u Tenji, tijekom mijenjanja rasvjete na rasvjetnom stupu, došlo je do strujnog udara, koji je ozlijedio 38-ogodišnjeg djelatnika tvrtke. Zbog zadobivenih ozljeda glave, djelatniku je pružena liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

GRAĐANIN PRONAŠAO MINSKO-EKSPLOZIVNA SREDSTVA
Jučer, oko 8 sati, u Osijeku, 76-godišnjak je u parkiranoj auto-prikolici pronašao plastičnu kantu s 14 komada streljiva kalibra 14 i 20 milimetara te 2 tromblonske mine. Policija podsjeća građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje.  Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća, a u jednoj prometnoj nesreći tri osobe su lako tjelesno ozlijeđene.
Na području Osijeka dogodilo se pet prometnih nesreća i po jedna prometna nesreća na području Đakova i Donjeg Miholjca.

 

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija PU

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit