Komornom orkestru naše OGŠ “Oskar znanja”, a mentoru Deanu Kopriju već 7. “Oscar”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Agencija za odgoj i obrazovanje sinoć je po prvi put organizirala online dodjelu nagrade “Oskar znanja” – najveće i najznačajnije nagrade u obrazovanju kojom se već 16 godina nagrađuju najbolji učenici i nastavnici osnovnih, srednjih, glazbenih i umjetničkih škola u Republici Hrvatskoj. “Oskarom znanja” nagrađeni su učenici koji su osvojili prvo mjesto na državnim i međunarodnim natjecanjima u znanju, učenici koji su postigli najbolje rezultate, pokazali iznimne vještine rješavanja problemskih zadataka, predstavili najbolje istraživačke radove i imali iznimno zapažen glazbeni nastup na Natjecanju mladih glazbenika.

Naši su nas mladi glazbenici ponovno obradovali i zasluženo dobili nagradu. Naime, Komornom sastavu  Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora” Našice, generacije 2019./2020., jučer je virtualnim putem dodijeljen “Oskar znanja” za osvojenu 1. nagradu i najviši broja bodova na 57. Hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe. – S obzirom na pandemiju, prava dodjela bila je nemoguća, ali sada, više od godinu dana kasnije, lijepo se sjetiti tog velikog uspjeha! “Oskari” nam stižu poštom – rekao nam je prof. Dean Kopri.

Članovi komornog sastava (od kojih su neki sada već i bivši učenici) su: Iva Bukvić, Toni Tomljanović, Lana Prišć, Božena Černava, Anamarija Markovčić, Marija Potolovec, Matija Mitrić, Ivan Vrekalović, Noa Koljđeraj. Mentor je Dean Kopri kojem je ovo 7. “Oskar znanja” dodijeljen za izvrsne rezultate u radu s učenicima. Čestitamo!!!

 

redakcijsko izvješće, foto: OGŠ

 

 

 

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit