Porezna upozorila na učestale lažne poruke

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Porezna uprava upozorila je da je zaprimljen veliki broj prijava o lažnim porukama​ u​ kojima se od​ poreznih obveznika traži uplata poreza ili se obavještavaju da im je odobren povrat. Lažni mailovi pristižu s različitih adresa i domena pa se porezni obveznici pozivaju da dodatno provjeravaju adrese i sadržaj poruka. ​Mole da se navedeni mailovi brišu te da se s oprezom postupa sa​ sumnjivim porukama, osobito onima s dozom hitnosti.

Za izbjegavanje budućih neugodnosti i/ili mogućih kompromitacija savjetuje se: ​izbjegavati ustupanje svojih lozinki i računa e-pošte drugim osobama ili servisima, promjena svih postojećih lozinki novima te korištenje drugačije jače lozinke za svaki pojedini internetski servis, uvijek biti na oprezu kome se šalju povjerljive poruke i/ili podaci te biti oprezan pri otvaranju privitaka od​ nepoznatog pošiljatelja​.

 

izvor: Porezna uprava

​​

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit