Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Osječko-baranjska županija objavila je Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro u Osječko-baranjskoj županiji, iz sredstava Proračuna Osječko-baranjske županije za 2023. godinu. Prijave se mogu podnijeti do 1. ožujka 2023. godine.

Upravni odjel za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje te Upravni odjel za turizam, kulturu i sport – kao nadležni za operativnu provedbu Javnog poziva za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro u Osječko-baranjskoj županiji iz sredstava Proračuna Osječko-baranjske županije za 2023. godinu – udrugama prijaviteljima osigurat će raspoloživost službenika upravnih odjela da u tjednu od 6.-10. veljače 2023. godine dobiju sve informacije o provedbi Javnog poziva, o urednom podnošenju prijava i potpune potrebne dokumentacije.

Sve o Javnom pozivu možete naći na: https://www.obz.hr/index.php/oglasnik/natjecaji-i-javni-pozivi

 

izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit