Potpisan ugovor za asfaltiranje ulice Lužak u Budimcima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Općini Podgorač danas su načelnik Općine Goran Đanić i predsjednik Uprave “Osijek Koteksa” Zoran Škorić, potpisali ugovor za izgradnju i rekonstrukciju nerazvrstane ceste u Budimcima. Radi se o ulici Lužak, a vrijednost investicije je 1.250.000 kuna.

Načelnik Goran Đanić istaknuo je da je ovo nastavak asfaltiranja cesta, a u ovom mandatu ovo je šesta cesta koja će biti asfaltirana. Tako se nastavlja zacrtani cilj, a to je da do 2025. godine ne bude neasfaltiranih cesta u podgoračkoj općini. Načelnik je izvijestio da je posao na javnom natječaju dobio “Osijek Koteks” koje je sve dosadašnje investicije u Općini Podgorač izvršavao kvalitetno i na vrijeme. Asfaltiranjem ulice Lužak podići će se standard življenja, posebno u Budimcima gdje ima dosta neasfaltiranih cesta.

Predsjednik Uprave “Osijek Koteksa” Zoran Škorić istaknuo je zadovoljstvo najavama o daljnjem asfaltiranju ulica u podgoračkoj općini te istaknuo da će radovi, za koje je danas potpisan ugovor, biti odrađeni kvalitetno i u dogovorenom roku koji je do kraja kolovoza.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit