Članovi BK Našice sudjelovali na MTB maratonima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Članovi Biciklističkog kluba Našice Marko Ljevar i Ivan Adžić, sudjelovali su u Helter Skelter MTB maratonu koji je privukao je 257 biciklista iz Hrvatske i svih okolnih država. Pred vozačima je bio izbor kraće staze dužine 32 km i duže od 62 km.
Našičani su vozili dužu etapu. Marko Ljevar je, u kategoriji biciklista od 39 godina osvojio 12. mjesto, a Ivan Adžić je, u kategoriji do 39 godina,  završio utrku na 25. mjestu.

U Zagorju je održan MTB  maraton Tour de Marča na kojemu su nastupili Mario Šubr i Ivan Vujić. Šubr je završio na odličnom šestom mjestu, dok je Vujić u svojoj kategoriji završio peti. Pred članovima BK Našice je cestovna utrka Granfondo Bianchi Sisak.

Izvor i foto: BK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit