Policija pronašla kradljivicu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 17 kaznenih djela od kojih policija izdvaja tri kaznena djela krađa i jedno kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.
POLICIJA PRONAŠLA KRADLJIVICU
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 41-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo Krađa. Tijekom popodneva, 16. rujna, u Osijeku, 41-godišnjakinja je iskoristila gužvu i prisutnost većeg broja kupaca te iz trgovina ukrala prehrambene, odjevne i kozmetičke artikle, vlasništvo pravnih osoba iz Osijeka i Zagreba.
Pravnim osobama je počinjena materijalna šteta u iznosu oko 1 500 kuna.
IZ AUTOMOBILA UKRAO NOVAC I INFORMATIČKU OPREMU
U četvrtak, 13.listopada, kod Čepina, nepoznati počinitelj je iz unutrašnjosti parkiranog automobila ukrao laptop, printer i novac. Pravnoj osobi iz Zagreba, počinjena je materijalna šteta u iznosu oko 10 000 kuna. U ponedjeljak, 18. listopada, na parkiralištu u Piškorevcima, nepoznati počinitelj je iz automobila ukrao novčanik s novcem, dokumentima i bankovnim karticama. Vlasniku, 55-godišnjem hrvatskom državljaninu je počinjena materijalna šteta veća od 1 000 kuna.
POLICIJA PRONAŠLA MARIHUANU
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 26-godišnji hrvatski državljani počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Jučer, 19. listopada, u Osijeku, temeljem naloga suda, policajci su pretražili dom i druge prostorije kojima se koristi 26-godišnjak te su pronašli i oduzeli oko 325 grama marihuane i digitalnu vagu.
Također, utvrđeno je da je u vremenu od 15. kolovoza do 15. listopada, 25-godišnjak u više navrata prodao oko 25 grama marihuane 31-godišnjem hrvatskom državljaninu.
UKRAO BANKOVNU KARTICU
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 36-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela krađa i računalna prijevara.
Početkom listopada, u Dalju, 36-godišnjak je iz obiteljske kuće 66-godišnjeg hrvatskog državljanina ukrao bankovnu karticu te je nakon toga otišao na bankomat i podigao novac.
Vlasniku je počinjena materijalna šteta u iznosu oko 2 000 kuna.
PROMETNE NESREĆE I ALKOHOLIZIRANI VOZAČI U PROMETU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 6 prometnih nesreća, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka i Našica dogodilo se dvije prometne nesreće, a na području Đakova i Belišća jedna prometna nesreća. Jučer, 19. listopada, na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirana su 2 vozača osobnog automobila koji su bili pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 00,25 sati, u Našicama, kada je nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 20-godišnji hrvatski državljanin iz Stipanovaca. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,16 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

izvor: PUOBŽ

foto: ilustracija

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit