Policija i mladi zajedno u borbi protiv ovisnosti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska postaja Našice, Gradski savjet mladih Grada Našica i Gradsko društvo Crvenog križa Našice ove godine zajedničkim akcijama i dijeljeljem promidžbenih materijala, obilježavaju Mjesec borbe protiv ovisnosti. Mjesec borbe protiv ovisnosti  u Republici Hrvatskoj obilježava se u razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca. Svake godine obilježavanje se provodi s ciljem upozoravanja cjelokupne javnosti na problem zlouporabe svih oblika sredstava ovisnosti. Kako je istaknula predstavnica Mladih Crvenog križa Laura Kanis, cilj akcije je skrenuti sugrađanima pozornost na činjenicu da postoje razne vrste ovisnosti. Naime, ovisnost nije nužno samo o alkoholu, cigaretama i drogama, već postoje i druge vrste ovisnosti poput ovisnosti o hrani, šopingu ili kocki i na to je potrebo ukazivati. Građane treba educirati i na koji način prepoznati ovisnike te kako prevenirati razne oblike ovisnosti. Laura Kanis dodala je kako volonteri građanima žele ukazati i na činjenicu da nije sramota zatražiti pomoć jer je ovisnost moguće izliječiti.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit