Božićni duh zavladao gradom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Božićni duh zavladao je našim gradom. Program Advent u Našicama 2021. okupio je mnogobrojne sugrađane željne druženja i zabave. Božićni sajam i manifestaciju Advent u Našicama svečano je otvorio gradonačelnik Krešimir Kašuba podsjetivši na najznačajnija dostignuća u ovoj godini i iskazao nadu da će nadolazeće vrijeme biti još bolje i uspješnije. Pozvao je sve da brinu jedni za druge i poštuju epidmiološke mjere. Za dobru zabavu i blagdanski ugođaj pobrinuli su se Igor Delač i Stravianae band, KUD “Šokadija” i naš Radio Našice  te brojne udruge i pojedinci koji su u adventskim kućicama pripremili bogatu gastro-ponudu. Manifestaciju su organizirali Grad Našice i Turistička zajednica Grada Našica te Organizacijski odbor manifestacije Advent u Našicama 2021..   Usprkos kiši koja nije pokvarila dobru zabavu, Zajednica tehničke kulture Grada Našica organizirala je paljenje lampiona i time pridonijela predbožićnom ozračju. Program Advent u Našicama bit će nastavljen tijekom prosinca, u dane vikenda.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit