Policija evidentirala tri kaznena djela – teška krađa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Iz današnjeg izvješća PU osječko – baranjske izdvajamo tri kaznena djela teška krađa:
U noći s 18. na 19. studenog, u Donjem Miholjcu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću iz koje je ukrao puške, pištolj i lovačku opremu. Vlasnicima, 33-godišnjem i 69-godišnjem hrvatskom državljaninu, nastala je materijalna šteta oko 150.000 kuna.
U noći s 19. na 20. studenog, na parkiralištu odmorišta Beketinci, nepoznati počinitelj provalio je u spremnik goriva teretnog automobila iz kojeg je ukrao oko 400 litara dizel goriva.
U vremenu od 19. do 20. studenog, na području Našica, nepoznati je počinitelj provalio u skladište tvrtke iz koje je ukrao oko 2 tone sekundarnih sirovina. Vlasniku tvrtke nastala je materijalna šteta oko 50 000 kuna.
Danas, 21. studenog, oko 2 sata, u Selcima Đakovačkim, došlo je do zapaljenja osobnog automobila u dvorištu obiteljske kuće. Vlasnik vozila 30-godišnji hrvatski državljanin požar je ugasio. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a nastala materijalna naknadno će se utvrditi.
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće tri osobe su zadobile lake tjelesne ozljede, a preostale četiri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Tri prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka, dvije na području Belog Manastira i jedna na području Našica.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit