Noć kazališta prvi put online

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Usprkos koronavirusu i ove godine bit će održana manifestacija Noć kazališta. Po prvi put, svi zainteresirani moći će pratiti online programe koji će biti dostupni na službenoj stranici Noći kazališta https://www.noc-kazalista.com/. Program uživo bit će ograničen u skladu s epidemiološkim uvjetima s obzirom na veličinu i kapacitete pojedinih kazališta.
Ovogodišnja, 12. manifestacija Noć kazališta u Hrvatskoj bit će održana u uvjetima u kojima će se zaštititi zdravlje svih umjetnika i posjetitelja – istaknuli su organizatori. Projekt okuplja više od 40 gradova i mjesta, a ideja o održavanju Noći kazališta iz Zagreba se proširila i u druge europske zemlje. U ovogodišnjem programu sudjeluju brojne nacionalne kazališne kuće i veća kazališta, među kojima se ističu HNK Osijek, Split, Rijeka, Varaždin i Šibenik te Istarsko narodno kazalište.

izvor: www.noc-kazalista.com

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit