Policija evidentirala 6 kaznenih djela

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 6 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo teška krađa i krađa.
PROVALIO U ŠUPU I UKRAO BICIKL
U vremenu od 22. do 24. listopada, u Osijeku, nepoznati počinitelj je provalio u gospodarske prostorije u sklopu obiteljske kuće te ukrao bicikl, vlasništvo 19-godišnjeg hrvatskog državljanina i dijelove za bicikl, vlasništvo 27-godišnje hrvatske državljanke. Vlasnicima je počinjena materijalna šteta u iznosu oko 3.500 kuna.
UKRAO TERMOVIZIJSKI UREĐAJ
U vremenu od 24. do 25. listopada, na parkingu u Gajiću, nepoznati počinitelj je iz osobnog automobila ukrao termovizijski uređaj.
Vlasniku, 59-godišnjem hrvatskom državljaninu, počinjena je materijalna šteta u iznosu oko 8 500 kuna.
PROMETNE NESREĆE I ALKOHOLIZIRANI VOZAČI
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirane su 4 prometne nesreće. U dvije su prometne nesreće 4 osobe lako tjelesno ozlijeđene, a dvije su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se dvije, a na području Belišća i Našica jedna prometna nesreća.
Jučer, 25. listopada, na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirano je 5 vozača (3 osobnog automobila i 2 bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 23,40 sati u Viljevu. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,10 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

izvor: PUOBZ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit