Pokušaj ubojstva, krađa, prometne nesreće

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je jedanaest kaznenih djela od kojih izdvajamo kazneno djelo ubojstvo u pokušaju, kazneno djelo teška krađa i kazneno djelo krađa.
Jučer, 2. studenog, oko 17,30 sati, na području osječko-baranjske policijske uprave, u obiteljskoj kući je došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između 56-godišnje hrvatske državljanke koja je oštrim predmetom pokušala zadati više uboda po tijelu 58-godišnjem hrvatskom državljaninu. Ozlijeđenom 58-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek gdje su liječnici konstatirali da je lakše ozlijeđen. U 22,10 sati policijski službenici uhitili su 56-godišnju hrvatsku državljanku za koju se sumnja da je počinila kazneno djelo Ubojstvo u pokušaju opisano u članku 110. a u svezi članka 34. Kaznenog zakona. Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske obavili su očevid na mjestu događaja u suradnji s zamjenicom Županijskog državnog odvjetništva. Nastavlja se kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih činjenica ovog događaja.
Jučer, 2. studenog, oko 3,15 sati, u Osijeku, nepoznati počinitelji provalili su u caffe bar iz kojega su ukrali novac i razne sokove. Pravnoj osobi iz Osijeka nastala je materijalna šteta oko 1500 kuna. U noći s 13. na 14. kolovoza, nepoznati je počinitelj na parkiralištu obiteljske kuće u Cretu Bizovačkom provalio u osobni automobila iz kojega je ukrao novac.
Vlasniku 66-godšnjem hrvatskog državljaninu iz Creta Bizovačkog nastala je materijalna šteta oko 500 kuna.
U vremenu od 26. do 31. listopada, u Donjem Miholjcu, nepoznati počinitelj ukrao je bicikl koji se nalazio u podrumu stambene zgrade.U subotu, 10. listopada, u vremenu od 21,30 do 22 sata, u Đakovu, nepoznati počinitelj ukrao je bicikl iz dvorišta caffe bara. U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe su lako tjelesno ozlijeđene, a preostalih pet prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu.Na području Osijeka dogodilo se šest prometnih nesreća, a na području Belog Manastira jedna prometna nesreća. Jučer, 2. listopada na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu su zaustavljena 2 vozača koja su imala nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća koncentracija alkohola evidentirana je u ponedjeljak, 2. studenog, u 13,30 sati, u Batini, kada je u prometu zaustavljen vozač osobnog automobila, 29-godišnji hrvatski državljanin iz Batine. Vozaču je evidentirana koncentracija alkohola od 1,27 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 5 negativnih prekršajnih bodova.

izvor:PUOBZ

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit