Za vikend pojačana policijska kontrola

Facebook
Twitter
Pinterest

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 7 prometnih nesreća, a u 3 prometne nesreće tri su osobe lako tjelesno ozlijeđene. Pet prometnih nesreća dogodilo se na području Osijeka te po jedna na području Đakova i Našica.

Jučer je području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu zaustavljeno 5 alkoholiziranih vozača osobnih automobila. Najveća koncentracija alkohola evidentirana je oko 01:30 sati u Đakovu, kada je u prometu zaustavljen osobni automobil kojim je upravljao 47-godišnjak, a kojem je izmjereno 2,08 promila alkohola u krvi.

Za vikend će policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske provodit pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja koji su u uzročno-posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća i posljedica. Prvenstveno će obratiti pozornost na prekršaje prekoračenja brzine kretanja, vožnju pod utjecajem alkohola, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, kao i druge teže prometne prekršaje (upravljanje pod zabranom, upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, oduzimanje prednosti prolaska pješacima i dr.)

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: arhiva RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit