Pojačan nadzor zbog Martinja

Facebook
Twitter
Pinterest

Policija, u povodu Martinja, narodnog običaja krštenja mošta, zbog očekivano većeg broja alkoholiziranih vozača pojačano nadzire promet. Vozače se nadzire na lokacijama koje su se dosad pokazale ugroženima po prometnim nesrećama i prekršajima. Tijekom akcije policajci će na velikom broju kontrolnih točaka, koje će se mijenjati, kod vozača osim stupnja pijanstva, kontrolirati brzinu vožnje i jesu li konzumirali droge.

Policija upozorava da su u prvih ovogodišnjih devet mjeseci pijani vozači izazvali 6.528 prometnih nesreća, od čega 120 s poginulima i 2.639 s ozlijeđenima. Vozače koji su pili policija savjetuje da koriste javni prijevoz ili ako su u društvu više osoba da se dogovore tko će ostati trijezan i voziti natrag. Vozači koji su popili mogu ostati negdje i prespavati, no oni s malo više promila ne smiju sjesti za volan najmanje 24 sata jer će im alkohol ostati u krvi unatoč osjećaju trijeznosti

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit