Poglavarstvo “uštedilo” 600 tisuća kuna

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageOpćinsko poglavarstvo Feričanci na jučerašnjoj je sjednici razmatralo prijedlog Odluke o realizaciji prošlogodišnjeg općinskog proračuna te istaknulo zadovoljstvo ostvarenjem proračuna. Naime, proračun Općine Feričanci iznosio je 3 milijuna 266 tisuća 225 kuna u prihodima, od čega je potrošeno 2 milijuna 665 tisuća 930 kuna pa je tako ostao višak prihoda veći od 600 tisuća kuna. Nadalje, članovi Poglavarstva prihvatili su zaključke za prijedloge programa u ovoj godini:

plan nabave, program održavanja komunalne infrastrukture, zatim gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture te programe javnih potreba u kulturi, tehničkoj kulturi, socijalnoj skrbi i sportu. Odlučili su i kako će se pokrenuti postupak izmjena i dopuna prostornog plana Općine Feričanci, jer se u međuvremenu, od 2004. godine, ukazala potreba za promjenama. Zato će biti organizirana javna rasprava i javno izlaganje prostornog plana feričanačke općine.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit