Otvorena izložba slika Pavice Papa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Izložbenom salonu Zavičajnoga muzeja Našice, sinoć je svečano otvorena izložba slika Pavice Papa rođene Mifka, nekadašnje nastavnice likovnog odgoja u Podgoraču. Ovom izložbom predstavljen je reprezentativan izbor njezinih radova u različitim tehnikama, s dominantnom grupom studijskih crteža i slika iz vremena zagrebačke akademije te skupinama portreta, mrtvih priroda i pejsaža. Izložbu su, u nazočnosti članova obitelji Papa i Mifka te građana – ljubitelja slikarstva, otvorila djeca autorice, preminule 1996. godine. U ime Općine Podgorač, posjetitelje je pozdravila predsjednica Vijeća Zorica Gudelj, a svečanost otvorenja izložbe, popularnom podgoračkom pjesmom "Oj, jesenske duge noći", uveličali su Zlatko Kovač i Damir Varga. Izložba će biti otvorena za posjetitelje do 28. ožujka.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit