Počeo “Advent u Našicama”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Sinoć je počeo program “Advent u Našicama”. U adventskom šatoru u središtu grada organizirana je izložba ručno rađenih proizvoda KUD-a “Tamburica” Velimirovac. U programu prezentacija i degustacija te prodaje suvenira sudjelovali su KUD “Zagorci” Beljevina, Lovačka udruga “Jelen” Našice, Udruga voćara i vinogradara Našice, Učenička zadruga “Isidora”, Prva hrvatska bačvarija i destilerija “Pepel-Co” Našice te obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo “Bošnjak”. U adventskim kućicama za gastronomsku ponudu pobrinuli su se: Udruga žena “Lila”, Udruga starih športova “Slavonac”, KUD “Jasen” Šaptinovci i “City caffee”. Predsjednik organizacijskog odbora “Adventa u Našicam” Ivan Keglević istaknuo je kako se ove godine u program uključilo još više udruga negoli prošlih, a želja je organizatora kroz četiri adventske subote i nedjelje, za male i velike sugrađane, stvoriti božićni ugođaj u središtu grada. Najavio je kako će Grad organizirati i doček Nove godine na Trgu dr. Franje Tuđmana uz “Slavonske lole”. Predsjednik Gradskog savjeta mladih Goran Konjetić također je zahvalio svima koji su pridonijeli organizaciji i cijeloj atmosferi “Adventa u Našicama”. Danas od 17 do 19 sati, na Trgu dr. Franje Tuđmana, bit će dječji kutak – igraonica za djecu. Crtanje, čitanje bajki i gledanje animiranih božićnih filmova organiziraju Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice, Zavičajni muzej, Radio Našice, Udruga mladih “Info” i Gradski savjet mladih.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit