Memorijalna utrka Kokočak – Orahovica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je održana 13. Memorijalna utrka Kokočak – Orahovica koju su svojim pokroviteljstvom podržali Ministarstvo hrvatskih branitelja, Ured predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović, Grad Orahovica, Osječko – baranjska županija i Grad Slatina. Memorijalna utrka trči se u spomen na tri poginula hrvatska branitelja – Branka Jaklića te branitelje s našeg područja – Momira Krmpotića i Milana Puhanića, koji su svoje živote položili na oltar Domovine 4. i 5. prosinca 1991. tijekom vojno -redarstvene akcije „Papuk ’91“. U utrcisu tradicionalno sudjelovali i  članovi URT „ Nexe Team“ Našice koji su sa stotinu trkača iz cijele kontinentalne Hrvatske odali počast hrvatskim herojima koji su svoje živote dali  za slobodnu i neovisnu Hrvatsku.

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit