Počast braniteljima, sjećanje na Željka Kotriša i Marka Jakšića

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Općine Podgorač i djelatnici Policijske postaje Našice danas prigodnim sadržajima obilježavaju Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.
Danas odaju počast i svojim kolegama Željku Kotrišu i Marku Jakšiću – hrvatskim redarstvenicima koji su na današnji dan 1993. godine poginuli u obrani domovine na pakračkom području, gdje su ubijeni iz zasjede. Na njihovim grobovima, u Podgoraču i Cerni, jutros su položili vijence i bili na svetim misama za poginule policajce. Polaganje vijenca i paljenje svijeća upriličeno je i kod središnjeg križa na groblju u Podgoraču za sve poginule branitelje u Domovinskom ratu. Organiziran je i odlazak u Dragoviće – Donje Grahovljane u okolici Pakraca, na mjesto pogibije hrvatskih branitelja Željka Kotriša i Marka Jakšića te Renata Kalvija i Božidara Kopa, gdje će izaslanstva položiti vijenac i zapaliti svijeće. Članovi udruge i djelatnici Policijske postaje Našice nastavit će druženje na terenima NK “Vuka” Razbojište uz rekreativne igre boćanje, bacanje potkove i belu.

 

Asja Godžirov-Kurilj

foto: UHBDR Podgorač

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit