“Plovidba morem vremena – europska povijest kao naša povijest”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Profesorice stranih jezika SŠ Isidora Kršnjavoga, Mirjana Rajić i Adrijana Rajić od 8. do 12. prosinca 2021. sudjelovale su na stručnom usavršavanju nastavnika „Suradničke aktivnosti i alati“ u sklopu Erasmus+ projekta “Plovidba morem vremena – europska povijest kao naša povijest/priča”. Domaćini ovog skupa su bili Grci, a sudjelovale su i ostale zemlje partneri iz Italije, Francuske i Njemačke (online) te Slovenije i Hrvatske s po dva predstavnika nastavnika i stručnog osoblja.
Stručno usavršavanje imalo je za cilj upoznati partnere s platformom eTwinning i alatima koje ona nudi, ali i s ostalim korisnim web alatima te razmjenu iskustava partnerskih škola.

Osim obilaska škole domaćina i grada Volosa, profesorice su također posjetile Arheološki muzej, te selo Makrinitsa. Susret je završio dogovorima u svezi predstojećih aktivnosti s koordinatoricama projekta.

Tijekom rada Mirjana Rajić, prof. savjetnica njemačkoga jezika i Adrijana Rajić, prof. savjetnica engleskoga jezika podijelile su s kolegama svoja iskustva kroz predavanje i radionicu na temu „Drama in the ESL Classroom“, što su kolege prihvatile s odobravanjem. Isto tako, raspravljalo se o predstojećim zadacima te su isti oblikovani i postavljeni na TwinSpace stranice projekta.

izvor: SŠ I.Kršnjavoga

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit