Ovog vikenda nogomet i kuglanje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Kuglači Đurđenovca danas igraju prvu ovogodišnju domaću prvenstvenu utakmicu protiv posljednje ekipe na ljestvici. Protivnik je kuglački klub Plitvice, susret se igra u sklopu 12. kola 1. hrvatske kuglačke lige, a početak je u 15 sati.

Kuglački savez Osječko-baranjske županije organizira „Prvenstvo muških parova županije za 2023.” koje će se održati sutra na stazama kuglane „Sportski centar” u Đurđenovcu. Prijavljeno je ukupno 17 parova, a boje kuglačkog kluba Đurđenovac branit će dva para. Susreti će se moći pratiti i uživo na YouTube kanalu đurđenovačkog kluba. Najboljih 7 parova s ovog natjecanja izborit će plasman na prvenstvo regije istok koje će biti odigrano 11. i 12. veljače u Slavonskom Brodu.

Prvenstveni susret 14. kola 3. hrvatske kuglačke lige – istok kuglači Našica odigrat će danas na stazama đurđenovačke kuglane protiv ekipe Belog Manastira. Susret počinje u 19 sati.

Dva nogometna kluba s našeg područja krenula su ovog tjedna s pripremama za proljetni dio sezone. Prvi trenažni tjedan odradili su nogometaši Motičine pod novim vodstvom. Umjesto dosadašnjeg trenera Roberta Grnje, ekipu je preuzeo Dino Šeremešić. Feričančani su također odradili nekoliko treninga u prvom tjednu priprema, a danas će odigrati i pripremno-prijateljski susret protiv nogometaša Satnice (Đakovačka Satnica).

Nogometaši Naška će danas u 13,30 sati na stadinou NK Marsonije u Slavonskom Brodu odigrati pripremno-prijateljsku utakmicu protiv Rugvice Sava, inače člana 4. nogometne lige središte Zagreb.

 

tekst: K.Jakobek, foto: NK Našk

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit