Otvoren novi dječji vrtić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageDanas je u Našicama svečano otvoren Dječji vrtić “Hlapić”, koji se nalazi u Ulici kralja Tomislava 28. To je četvrta predškolska ustanova u našem gradu, a treća privatna – rekao je gradonačelnik Krešimir Žagar, otvorivši vrtić. Pozdravio je otvaranje vrtića “Hlapić”, u kojem će roditelji – istaknuo je – s puno povjerenja ostavljati svoju djecu i koji će zajedno s ostalim vrtićima u gradu uspješno djelovati.

Najavio je kako će Grad sufinancirati i privatne vrtiće i to za djecu jasličke dobi te će tako pomoći i vrtićima, ali i roditeljima najmanje djece. Dobrodošlicu nazočnima poželjela je vlasnica Vrtića – Renata Benić te vrtićanci “Hlapića” svojim prigodnim programom pjesmica i recitacija. Novootvoreni vrtić blagoslovio je našički gvardijan – pater Drago Bedeničić. Otvorenju su bili nazočni i dogradonačelnik Slavko Vukšić, roditelji, predstavnici ostalih vrtića te mnogi drugi gosti. U “Hlapiću”, s obzirom da je novootvoreni vrtić, još uvijek traju upisi djece.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit