Održana sjednica HVIDRe Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImagePredsjedništvo HVIDRe Našice održalo je danas sjednicu na kojoj je minutom šutnje odana počast tragično preminulom članu – vukovarskom veteranu Antunu Martinoviću – Flipu. U nastavku se raspravljalo o priopćenju za javnost Zajednice udruga HVIDRa Osječko-baranjske županije, koje je podržala i našička HVIDRa, izrazivši revolt i povrijeđenost događajima u izbornom stožeru SDP-a na kojem su se orile pjesme Od Vardara pa do Triglava i Druže Tito mi ti se kunemo.

Članovi su – ističe se u priopćenju HVIDRe – prevareni postupanjem pojedinih stranaka koje su vodile kampanju na području Slavonije i Baranje i klele se u Domovinski rat, zaštitu i dostojanstvo branitelja, a već u prvim nastupima nakon izbora govore kako će podržati komunističku partiju. HVIDRa Našice poručuje kako neće dozvoliti da joj se kao udruzi branitelja osporava pravo na iznošenje stavova i mišljenja u vezi politike i događaja oko politike.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit