Otvoren 7. WineOS – sajam vina i delicija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Osijeku je otvoren 7. WineOS, sajam vina, delicija i ugodnog življenja, a koji je okupio stotinjak izlagača vina iz regije čime je – kažu organzatori – postao najveća vinarska manifestacija na području od Zagreba do Beograda i Budimpešte. WineOS danas otvara vrata u 15 sati, u sportskoj dvorani Gradski vrt. U dvoranu se može ući samo uz predočenje važeće COVID – potvrde ili negativnog testa, a cijena je 100 kuna.

Kako je rekao župan Ivan Anušić, vrhunska vina i autohtona gastro ponuda daju nam prostora da još snažnije razvijamo turizam na istoku Hrvatske, a Osječko-baranjska županija će kao i do sada kroz sustav potpora u turizmu pratiti i podupirati svaku kvalitetnu turističku inicijativu. Nazočnima se obratio i predsjednik udruge “Graševina Croatica” Josip Pavić, zamjenik predsjednika Hrvatske gospodarske komore Dragan Kovačević i predsjednik Gradskog vijeća Osijeka Vladimir Ham. 

Posjetitelji su mogli uživati u vrhunskim vinima svih vinogorja Slavonije, Baranje i Srijema, ali i vinima iz susjednih regija.  Kulinarski show održan je na glavnoj pozornici uz chefove Tomicu Đukića i Igora Vlatkovića, a danas će kuhati Saša Vojnović, Mateo Meković i Nebojša Rajković.

 

redakcijsko izvješće, foto: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit