Osvojite ulaznicu za predstavu ‘Kako misliš mene nema?’

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Desetak aplauza na otvorenoj sceni, nesuzdržane glasne reakcije iz gledališta, dugotrajne ovacije nakon završetka – takva atmosfera pratila je primijeru predstave “Kako misliš, mene nema?!. Stoga, ne propustite pogledati  zločestog Dinka iz Larinog izbora, Filipa Juričića i Amara Bukvića – simpatičnog Milivoja iz Bibinog svijeta i nositelja uloga u još mnogih drugih serija i filmova…
“Kako misliš mene nema?” autorski je projekt Ivice Boban, Amara Bukvića, Filipa Juričića i Olje Lozice. Ivica Boban predstavu je režirala, a Amar i Filip igraju je u frenetičnom tempu. Premijera u travnju 2007. bila je još jedan u nizu uspjeha Teatra Exit Matka Raguža.


U subotu 11. veljače na programu Exita bila je svečana, 250. izvedba ove predstave. Predstava je do sada osvojila brojne nagrade:
Nagrada hrvatskog glumišta 2007. godine (Amar Bukvić – za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 28 godina), na Danima satire 2007. (Amar Bukvić i Filip Juričić – dobitnici ravnopravnih glumačkih nagrada), na festivalu Zlatni lav 2007. (Amar Bukvić i Filip Juričić – nagrada za najbolje glumce), na festivalu Mostarska liska 2009. (Velika mostarska liska publike za najbolju predstavu u cjelini; Amar Bukvić i Filip Juričić – Velika mostarska liska za najboljeg glumca) te na Festivalu mladog glumca u Banjoj Luci 2009. ( Amar Bukvić i Filip Juričić – jednoglasna specijalna nagrada žirija za inventivnost i maštovitost u razradi likova i odličan primjer angažiranog teatra).

Predstavu “Kako misliš mene nema?” u našičkom Domu kulture pogledajte u nedjelju, 18. ožujka od 19.30.

Cijena ulaznice je 50 kuna, a možete ih nabaviti u pretprodaji u Radiju Našice radnim danom od 8 do 14 sati ili na dan predstave na blagajni Doma kulture od 18.30.

Samo za posjetitelje naše Internetske stranice imamo dvije besplatne ulaznice koje, uz malo sreće, mogu biti vaše! Pošaljite SMS sadržaja:
ULAZNICA ime i prezime
na broj 66531 i pričekajte izvlačenje dobitnika u subotu 17. ožujka u 11.30 u programu Radija Našice.

Informacije možete dobiti i na broju telefona 031 / 613 – 617.
Robert Rigo

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit