Oštećena imovina, nedozvoljena trgovina, vožnja pod utjecajem alkohola

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su tri kaznena djela od kojih izdvajamo kazneno djelo oštećenje tuđe stvari i kazneno djelo nedozvoljena trgovina.

RAZBILI STAKLO I OŠTETILI AUTOMOBIL
U subotu, 26. rujna, u mjestu Donja Motičina, nepoznati počinitelji razbili su staklo na ugostiteljskom objektu i polomili blatobran na parkiranom osobnom automobilu.
Vlasnicima 19-godišnjoj i 25-godišnjem hrvatskom državljaninu nastala je materijalna šteta oko 1500 kuna.
Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu te nastavljamo potragu za nepoznatim počiniteljima.

NEDOZVOLJENA TRGOVINA DUHANOM
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 47-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka počinio kazneno djelo nedozvoljena trgovina.
U nedjelju, 13. rujna, oko 20 sati, u Osijeku, policijski službenici su u obiteljskoj kući 47-godišnjeg hrvatskog državljana pronašli i oduzeli deset PVC vrećica sitno rezanog duhana ukupne težine 4,6 kilograma bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.
Na području Osijeka dogodile su se dvije prometne nesreće, a na području Belog Manastira i Donjeg Miholjca po jedna prometna nesreća.

ALKOHOLIZIRANI VOZAČI
Jučer, 30. rujna, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu su zaustavljena 4 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi: 3 osobnog automobila i 1 bicikla.
Najveća prisutnost alkohola evidentiran je u 19,30 sati u Martinu, kada je u prometu zaustavljen vozač osobnog automobila, 49-godišnji hrvatski državljanin iz Našica. Vozač je upravljao osobnim automobilom, prije stjecanja prava na upravljanje te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,46 grama po kilogramu. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 35 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 10 negativnih prekršajnih bodova.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit