Osnovan HDSSB Zoljan

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageU Zoljanu je večeras održana osnivačka skupština HDSSB-a. Iako su bili najavljeni, čelnici HDSSB-a Branimir Glavaš i Vladimir Šišljagić nisu došli zbog iznenadnih obveza. Sve nazočne pozdravili su potpredsjednik Županijske skupštine i predsjednik HDSSB-a Našice – Zdravko Vukić koji je Zoljančanima zahvalio na povjerenju, jer su HDSSB-u dali uvjerljivo najviše glasova na parlamentarnim izborima pa takav rezultat očekuje i na lokalnim.

Cilj HDSSB-a na ovome području – poručio je Vukić – je funkcija gradonačelnika i većina u Gradskom vijeću na sljedećim izborima. Zvonko Ibriks – predsjednik HDSSB-a za našički kraj istaknuo je da se HDSSB profilirao kao prva politička snaga u regiji, a kao zahvala biračima i u sklopu priprema za lokalne izbore, intenzivirane su osnivačke skupštine. Sljedeća u našem kraju bit će u Podgoraču. Sve nazočne pozdravio je i gost iz 5. izborne jedinice – saborski zastupnik Boro Grubišić. Za predsjednika HDSSB-a Zoljan izabran je Andrija Andrašek. Kako je rekao, prvi zadatak HDSSB-a u Zoljanu bit će investiranje u mjesni dom, za što je – kaže – župan obećao 100 tisuća kuna te uvrštenje u županijski proračun. Za dopredsjednika je izabran Stjepan Damjanović, za tajnika Dražen Devald, a izabran je i Izvršni odbor.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit