Druženje Zagoraca u Granicama

Facebook
Twitter
Pinterest
Udruga Zagoraca "Kaj" Našice, večeras je u Granicama organizirala "Susret Zagoraca i prijatelja" kojem su uz članove našičke udruge bili nazočni i brojni gosti. U svojoj pozdravnoj riječi, predsjednik našičke udruge Dragan Kumrić ukratko je upoznao nazočne s mjestom Granice i poviješću Zagoraca koji su naselili to područje dvadesetih godina prošlog stoljeća.

Okupljenim Zagorcima obratili su se gradonačelnik Našica Krešimir Žagar, načelnik Općine Bednja Mirko Bistrović, načelnik Općine Gornje Jesenje Ivan Maligec, te predstavnici udruga Zagoraca iz Zagreba, Đurmanaca, Josipvca i Creta. Jaka kiša i hladno vrijeme nije pokvarilo dobro raspoloženje, a u glazbenom dijelu programa je po prvi puta nastupio novooformljeni pjevački zbor Udruge Zagoraca "Kaj" Našice.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit