Osječko-baranjska Županija obilježila Dan državnosti Republike Hrvatske

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je (30. svibnja), povodom Dana državnosti, delegacija Osječko-baranjske županije položila vijence i zapalila svijeće kod spomenika prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, a nakon toga su, u spomen na poginule hrvatske branitelje, položiti vijenac i zapaliti svijeću pred Spomen obilježjem hrvatskim braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata na Trgu slobode u Osijeku.

Želim svim građankama i građanima Osijeka i Osječko-baranjske županije čestitati 30. svibnja, Dan državnosti i izraziti svoje zadovoljstvo što Dan državnosti ponovo obilježavamo na datum kada je konstituiran prvi višestranački sabor RH. Ne smijemo zaboraviti ni žrtvu naše vojske, policije i svih onih koji su sudjelovali u ostvarenju stoljetnog sna, a to je samostalna i suverena Republika Hrvatska – rekao je zamjenik župana Osječko-baranjske županije Goran Ivanović.

izvor: OBZ

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit